1e lijns IT Support Medewerker

ICT is jouw passie! Dat blijkt uit jouw MBO-ICT diploma en jouw eerdere werkervaring als 1e Lijns Support Medewerker. Jouw vrienden omschrijven je als probleemoplosser, leergierig en echte people’s person. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Wellicht binnen onze IT afdeling als een fulltime:

1e lijns IT Support Medewerker (m/v)

Wat ga je doen als 1e Lijns IT Support Medewerker?

Samen met het IT team ben je verantwoordelijk voor alle IT aangelegenheden van de Jong Beheer en haar werkmaatschappijen. Je zet je in om Servicedesktaken met goed gevolg af te ronden. De IT afdeling is een kleine saamhorige afdeling en bestaat uit 2 directe collega’s, je rapporteert aan de Controller.

Wat ga je nu precies doen?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor storingen aan hardware en software en lost deze op
  • Je richt werkplekken in
  • Je beheert en verzorgt de uitgifte van ICT middelen en audio visuele apparatuur
  • Je werkt systeemdocumentatie bij
  • Je optimaliseert ICT-systemen

Functie-eisen

Do you have what it takes?

Als 1e Lijns IT Support Medewerker denk je in oplossingen en sta je communicatief sterk in je schoenen. Je bent goed in zelfstandig taken oppakken, maar bent ook een echte teamplayer. Servicegericht zijn staat bij jou voorop en je bent leergierig en stressbestendig. Je beweegt je makkelijk door de organisatie en bent toegankelijk voor je collega’s.

Maar wat zijn jouw echte CV must haves?

  • Je bent in het bezit van een MBO-ICT diploma niveau 3 of 4
  • Minimaal 2-3 jaar ervaring als 1e lijns Support medewerker
  • Ervaring met een Microsoft gebaseerde omgeving, kennis van Linux en netwerken is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s.
We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden.
Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We houden van regelmatige (afdelings-) uitjes en doen graag wat extra’s voor onze collega’s. Een voorbeeld daarvan is ons bedrijfsfruit dat dagelijks beschikbaar is voor iedereen die wil.

Wie zijn wij?

De Jong Beheer is houdster van een aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong Duke, de Jong Technics alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. In de totale groep zijn 110 personen werkzaam. De Jong Beheer is verantwoordelijk voor onder andere het beheer van de ICT systemen binnen de werkmaatschappijen. Daarnaast verzorgt en coördineert de Jong Beheer de financiële administratie.

Word jij onze nieuwe enthousiaste IT Support Medewerker?

Wordt dit jouw nieuwe baan en begin je nog liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan direct! Dit doe je door jouw schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV te versturen via dit sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad van Kleef (Controller) via  0184-496707.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld