Assistent Controller

Cijfers analyseren is jouw passie! Je houdt van afwisselend werk en puzzelt net zo lang tot het past bij onze organisatie en klopt als een bus. Je bent fanatiek, geeft goede adviezen en houdt ervan om de organisatie van binnen en buiten te kennen. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Wellicht binnen onze Finance afdeling als Assistent Controller!

Assistent Controller (m/v)

Sliedrecht/32-40h

Wat ga je doen als 1e Assistent Controller?

Samen met het Finance team ben je verantwoordelijk voor alle Financiële zaken van de Jong Beheer en haar werkmaatschappijen. De Finance afdeling is een kleine saamhorige afdeling en bestaat uit 5 directe collega’s, je rapporteert aan de Controller. Verder heb je onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Je stelt managementrapportages samen
 • Je zorgt ervoor dat afdeling leidinggevenden de benodigde financiële informatie en KPI’s krijgen
 • Je bereidt met het team de jaarrekening voor
 • Je verzamelt en analyseert data voor financiële rapportages.
 • Je neemt deel aan projecten die ten doel hebben de administratieve organisatie en de informatievoorziening binnen de groep te verbeteren.
 • Je registreert en monitort compliance vraagstukken
 • Je bent eerste aanspreekpunt voorafdelingshoofden.

Do you have what it takes to be our Assistent Controller?

Als Assistent Controller analyseer je snel en accuraat, denk je in oplossingen en sta je communicatief sterk in je schoenen. Je bent proactief, maar bent ook een echte teamplayer. Servicegericht zijn staat bij jou voorop en je bent leergierig en stressbestendig. Je beweegt je makkelijk door de organisatie en bent toegankelijk voor je collega’s.

Wat zijn de echte CV must haves voor onze nieuwe Assistent Controller?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in financiële richting
 • Je hebt circa 3-5 jaar relevante ervaring
 • Je hebt bovengemiddelde kennis van Excel en ERP pakketten
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling als schriftelijk

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s.
We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We houden van regelmatige (afdelings-) uitjes en doen graag wat extra’s voor onze collega’s. Een voorbeeld daarvan is ons bedrijfsfruit dat dagelijks beschikbaar is.

Wie zijn wij?

De Jong Beheer is houdster van een  aantal werkmaatschappijen in Nederland, waaronder de Jong Duke, de Jong Technics alsmede een vestiging in de Verenigde Staten. In de totale groep zijn 150 medewerkers werkzaam. De Jong Beheer is verantwoordelijk voor onder andere het beheer van finance binnen de werkmaatschappijen.

Word jij onze nieuwe enthousiaste Assistent Controller?

Wordt dit jouw nieuwe baan en begin je nog liever vandaag dan morgen? Solliciteer dan direct! Dit doe je door jouw schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV te versturen via dit sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad van Kleef (Controller) via  0184-496707.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld