Ben jij een Project Manager in hart en nieren en bovenal een teamplayer? Staat het projectresultaat voor jou voorop en weet je je collega’s te motiveren? Weet je (ontwikkel-) processen perfect te begeleiden, op basis van de gestelde tijd, geld en kwaliteit kaders? Heb je een sterke intrinsieke drive, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je de verbinding tussen opdrachtgever en projectteam? Dan is de Jong DUKE op zoek naar jou!

Project Manager R&D

(m/v | fulltime)

Wat ga je doen als Project Manager R&D?

Onze R&D afdeling groeit samen met onze organisatie hard. We zoeken een nieuwe collega die de uitdagende projecten binnen de R&D afdeling tot een goed einde brengt. Je overlegt met de opdrachtgever/stakeholders over o.a. de projectaanpak, specifieke eisen en wensen. Je zet je R&D collega’s (zowel software- als mechanical engineers) in op de werkgebieden waar zij sterk zijn en een goede projectbijdrage kunnen leveren.

 • Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, requirements, resources en de kwaliteit. Je werkt samen met andere Projectleiders en R&D Manager.
 • Je geeft operationeel leiding aan het projectteam en motiveert hen
 • Je bent zelfstandig maar ook een teamspeler
 • Je bent analytisch vaardig, kwaliteitsgericht en oplossingsgericht
 • Je bent enthousiast, intrinsiek gemotiveerd en communicatief vaardig

Do you have what it takes to be our Project Manager R&D?

Als Project Manager R&D analyseer je snel en accuraat, denk je in oplossingen en sta je communicatief sterk in je schoenen. Juiste besluitvorming en samen met je collega’s het project tot een goed einde brengen staat bij jou voorop. Je beweegt je makkelijk door de organisatie en bent toegankelijk voor je collega’s.

Wat zijn de echte CV must haves voor onze nieuwe Project Manager R&D?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in technische richting
 • Je hebt meerdere jaren aantoonbare werkervaring als Projectleider/Lead Engineer/ Manager
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en realiseren van hoogwaardige (consumenten) producten met een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid
 • Je hebt ervaring met methodieken/tools voor projectmanagement en productontwikkeling
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met toeleveranciers/externe partners
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie@work, een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf en fijne collega’s.
We groeien hard en dat biedt kansen. Je geeft zelf richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We houden van regelmatige (afdelings-) uitjes en doen graag wat extra’s voor onze collega’s.

Over De Jong DUKE

De Jong DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft de Jong DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid en heeft mede hierdoor een FD Gazellen Award 2016 ontvangen.

Ga jij als Project Manager R&D bijdragen aan verdere innovaties binnen De Jong DUKE?

Reageer dan met jouw met motivatie en CV via dit sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees de Groen (Manager R&D) via 0184-496767.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld